Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r67065vand/public_html/wp-content/plugins/ticketsys-events/CMB2/CMB2.php on line 565
TERMENI SI CONDITII – vandbilete

TERMENI SI CONDITII

Întrebări frecvente

Cât costă livrarea biletelor prin curier și când se livrează?

Comenzile efectuate după ora 16:00 vor fi procesate și predate firmei de curierat pentru livrare a doua zi lucrătoare. Comenzile efectuate în zile de weekend sau zile libere conform sărbatorilor legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Puteti afla când ajunge curierul sunând la Fan Courier la numarul 021 9336 (număr cu tarif normal).

Dacă atii ales ca biletele să-ţi fie livrate in format fizic prin curier, taxa de transport este 12,40 lei pentru Bucureşti şi 17,36 lei pentru restul ţării.

După procesare, termenul de livrare de maximum 2 zile lucrătoare.

Evenimentul la care ati cumpărat bilete a fost anulat. Cum recuperati banii?

vandbilete.ro va returna automat contravaloarea biletelor prin metodele de plata prin care au fost cumparate in maxim 14 zile lucrătoare. Daca ati platit biletele cu cardul, nu este nevoie de nicio actiune din partea dvs.

Pentru clientii care au cumparat bilete din puncte fizice sau prin plata rambus, vandbilete.ro va intra in legatura cu dumneavoastra pentru rambursarea acestora intr-un cont IBAN.

Cum pot intra la eveniment?

După efectuarea comenzii si finalizarea plăţii, veti primi pe email biletele comandate, în format electronic (PDF). Biletele primite le poti salva pe telefon sau le poți printa pe o foaie A4; la intrare în ziua evenimentului se va scana codul QR de pe bilet. Codul QR trebuie sa fie lizibil pentru a putea fi scanat.

Nu mai pot ajunge la eveniment, ce fac?

Puteți solicita anularea biletelor și returnarea contravalorii acestora, la adresa contact@vandbilete.ro.
Atenție, anularea biletelor și returnarea se supun unor termeni și condiții.

Am pierdut biletele (am sters mailul cu biletele), ce fac?

Intrati in contul dvs pe desktop sau de pe mobil (cumpara.vandbilete.ro/account.php), iar acolo veti avea istoricul comenzilor. Cautati numarul de comanda si trimiteti o solicitare cu acest numar,  pe adresa contact@vandbilete.ro pentru a intra in legatura cu echipa noastra de suport.

TERMENI SI CONDITII

TOP });