fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

In memoriam Gheorghe Dinica

Concert Extraordinar

In Memoriam

Gheorghe Dinica

 

CONCERT LIVE, sâmbătă, 25 mai 2019, ora 19.00, la Sala Palatului București

 

            Este un spectacol despre nemurire pentru că Gheorghe Dinica va rămâne mereu în amintirea celor care l-au iubit și cărora li s-a dedicat, prin multitudinea de roluri pe care le-a interpretat . Plecând prea devreme din lumea pe care a iubit-o, a zdrobit multe inimi, iar pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, amintirea este la fel de dureroasă.

            Acest spectacol este un omagiu adus lui, titanului scenei romanesti, Gheorghe Dinica și va fi cu atât mai emoționant, cu cât s-au alăturat mulți dintre interpretii de muzica autentica lautareasca, gen pe care l-a iubit si interpretat impreuna cu prieteni cu care au împărțit ani la rând scena.

            Pe 25 mai 2019, Sala Palatului va deveni cu siguranță neîncăpătoare datorită publicului care l-a cunoscut, care l-a aplaudat și care l-a iubit necondiționat pe maestru. Mai ales că spectatorii vor avea ocazia să fredoneze cantecele de petrecere împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul atat de indragit de catre actor.       

Va fi o seara specială, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate, dar și cu mari nume ale muzicii de petrecere, ale muzicii usoare si ale teatrului și comediei : Ionel Tudorache, Nelu Ploiesteanu, Neluta Neagu, Daniel Trifu, Gicu Petrache, Sanda Ladosi, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Rona Hartner, Panseluta Fieraru, Romica Tociu si Cornel Palade.

Artistii vor fi acompaniati de catre Orchestra Florica Sandor.       

Prezentator este Gelu Voicu iar regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, producator fiind Mircea Virgil.

            Biletele se găsesc la Sala Palatului, Stația de Metrou Unirii 1 și online pe vandbilete.ro, eventim.roblt.romyticket.ro, entertix.ro, iabilet.ro, bilet.ro.

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

            Informații: 0722.408.143 / 0745.171.770

Data

25 mai 2019

Ora

19:00

Detalii si bilete

Cumpara bilete

Locatie

Sala Palatului
Str. Ion Campineanu nr.28, Bucuresti
Tip eveniment
CUMPARA BILET
TOP