STEFAN BANICA – “TE IUBESC, FEMEIE!” – VANDBILETE.RO

STEFAN BANICA – “TE IUBESC, FEMEIE!”

Concert Extraordinar Acustic

7 martie, ora 19:30, Circul Metropolitan Bucuresti

Selecteaza locurile

Stefan Banica sarbatoreste femeia pe 7 martie, ora 19:30, la Circul Metropolitan Bucuresti printr-un concert acustic de exceptie, care se va desfasura pentru al 14-lea an consecutiv.

Stefan Banica, alaturi de Rock’n’Roll Band si grupul vocal The 50’S, va aduce in dar, in mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație, un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul sau, reinterpretate in varianta acustica.

Un eveniment de suflet, intr-o atmosferă caldă si plina de emotie, o seara de neuitat. Stefan Banica își va încânta publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție, pentru ca muzica bună unește generațiile. Iar acest lucru se vede în fiecare an la concertele sale, care se desfasoara cu săli arhipline.

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul acustic Ștefan Bănică – “Te iubesc, femeie!” pe data de 7 martie, ora 19:30, la Circul Metropolitan București.

Biletele se gasesc online pe vandbilete.ro, entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro si la casa de bilete a Circului Metropolitan Bucuresti.

https://www.stefanbanica.ro

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

Detalii