CUMPĂRĂ BILETE

Selecteaza locurile

SPECTACOL EXTRAORDINAR

SEARA MAGICA DE CRACIUN

Zeci de artiști invitați la concertul anului!

18 DECEMBRIE 2021 la Sala Palatului

Spectacolul incepe la ora 18:00.

Mari artiști ai scenei românești se reunesc în decembrie într-un spectacol in care celebram sarbatorile de iarna, viata, si veselia pe 18 decembrie 2021 la Sala Palatului. Spectacolul va fi o mare petrecere, în care voia bună și dansul vor cuprinde atât scena cât și publicul.

Din distribuția spectacolului fac parte artiști de marca ai scenei românești. Astfel vor concerta: Steliana Sima, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Jean de la Craiova, Maria Dragomiroiu, Fetele din Botosani, Nicu Paleru, Gelu Voicu, Valentin Sanfira si Codruta Filip, Vasile Muraru si Valentina Fota, Annes, Anca Turcasiu, Vasilica Tataru si Ciro de Luca.

Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Raoul, solist și prezentator TV cu o popularitate covârșitoare. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune (Etno TV).

Artisti vor canta si in memoria regretatului Petrica Matu-Stoian care urma sa fie alaturi de noi pe scena in acest eveniment.

Nu ratați un spectacol sărbătoare care se anunță a fi cea mai mare petrecere a anului!

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:
– dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
– dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Spectacolul incepe la ora 18:00.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe: vandbilete.roeventim.ro, iabilet.ro, salapalatului.ro si blt.ro.

Informații: 0745 171 770, 0722 408 143.

Detalii
  • Zile
    Ore
    Minute
    Secunde