NIKOS VERTIS
19:30 - 27 februarie 2020

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 27 februarie 21:30.

Superstarul muzicii grecești, în concert la București

Nikos Vertis Live la Sala Palatului

Joi 27 februarie si vineri 28 februarie, ora 19.30

 

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine în România, pentru al patrulea an consecutiv, cu un concert live de excepție, de aceasta data pentru doua zile, care va avea loc pe 27 si 28 februarie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală.

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.

Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 27 si 28 februarie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat.” – Nikos Vertis

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului precum si piese noi in premiera pentru publicul din Romania . Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, salapalatului.ro , statia de metrou Unirii 1 si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro,  blt.ro si ticketshow.ro

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Info : 0722 408 143, 0745 171 770.

TOP });