Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r67065vand/public_html/wp-content/plugins/ticketsys-events/CMB2/CMB2.php on line 565
CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO 40 – vandbilete
CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO 40
19:30 - 24 octombrie 2020
SALA PALATULUI

24 octombrie, ora 19.30, Sala Palatului

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 24 octombrie 21:30.

CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO 40

24 octombrie, ora 19.30, Sala Palatului

 

În data de 24 octombrie 2020, Sala Palatului din București găzduiește un spectacol eveniment marcat de împlinirea a 40 de ani din momentul în care Cristi Minculescu, Valter & Boro și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină simbolul unei națiuni – “IRIS”.

         Aniversarea a 40 de ani de carieră este un milestone pe care nu îl puteam ignora. Atât publicul român, cât și cei trei sărbătoriți, aveau nevoie de o celebrare grandioasă așa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte între generații, un show special unde își dau întâlnire mari nume ale scenei muzicale românești și care va genera multă emoție”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaționale, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești.

Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc.

          Sunt foarte fericit că putem sărbători un moment atât de important pentru noi împreună cu publicul fără de care nu am fi ajuns la performanțele pe care le avem, dar și alături de prieteni dragi, artiști desăvârșiți, alături de care abia așteptăm să urcăm pe scenă: Felicia Filip, Ștefan Bănică, Pacha Man, corul de copii „Cor cu dor”” – Cristi Minculescu.

Concertul aniversar va avea loc în data de 24 octombrie 2020, ora 19.30 la Sala Palatului din București, biletele putând fi achiziționate de la casa de bilete a Salii Palatului, statia de metrou Unirii 2, precum si online pe vandbilete.ro, iabilet.ro, myticket.ro si entertix.ro, bilete.salapalatului.ro, eventim.ro, blt.ro

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770.

 

TOP });