vandbilete.ro ofera posibilitatea achizionarii biletului pe Internet de pe site-ul www.vandbilete.ro si ridicarea lui de la magazinele partenere. Astfel, clientul isi asigura biletul la evenimentul dorit, dar nu mai este nevoit sa plateasca costul curieratului pentru livrarea biletului la domiciliu.

Procedura de ridicare bilet

Mergeti la unul din magazinele partenere cu codul comenzii pe care l-ati primit in email-ul de confirmare la achizitionarea biletului si, impreuna cu cartea de identitate, veti putea ridica biletul dumneavoastra. Cartea de identitate trebuie sa fie a persoanei ce a achizitionat biletul, altfel acesta nu va putea fi inmanat. Inainte de a merge sa ridicati biletul, va recomandam sa consultati orarul de functionare al magazinului pe care doriti sa-l vizitati. vandbilete.ro nu poate fi tras la raspundere pentru programul de functionare al magazinului partener, de aceea va rugam sa consultati intreaga lista de magazine partenere pentru a-l alege pe cel convenabil dumneavoastra.

COMISIOANE CURIER

 

Pentru comenzile ce includ livrarea la adresa solicitata de client se aplica urmatorul tarif de curierat:

Pentru Bucuresti: 12, 40 Lei
Pentru Tara: 17,36 Lei

Pentru localitatile care nu se afla in zona de acoperire Fan Courier, se percepe o taxa in plus per km extern. Aceasta va fi comunicata telefonic de catre un reprezentant al echipei vandbilete.ro

COMISIOANE BANCARE

 

Pentru comenzile care sunt platite cu cardul bancar, se aplica un comision de 2% din valoarea biletelor achizitionate.